Wat kunnen wij voor u doen?

Professionele diensten rond en in het huis
img

Tuinonderhoud

Het onderhoud van uw tuin of bedrijfsterrein wordt door ons professioneel verzorgd. We nemen onze tijd om deze werken uit te voeren, zodat u kwaliteit terugkrijgt. Dit staat bij ons zeer hoog aangeschreven.

img

Tuinaanleg

GreenSprint heeft als firma veel in haar mars, dat is onze sterkte. Onze kennis, professionele aanpak, zeer snelle en goede dienstverlening zijn onze troeven. Het is niet evident een firma te vinden die uw droomtuin kan verwezenlijken van A tot Z. Wij verzorgen het hele traject van ontwerp, grondwerk, verhardingswerken, aanplantingen, zwembaden, poolhousen tot dakterrassen en alle creatieve idee├źn die u kan bedenken.

img

Algemene tegelwerken

Uw tegelwerken zowel buiten als binnen zijn geen probleem voor ons. We nemen de tijd om u professioneel te begeleiden bij de keuze van uw tegels. Advies en begeleiding zijn hier van zeer groot belang. GreenSprint heeft een zeer nauwe samenwerking met enkele zeer grote tegelzaken. We zorgen voor het juiste bestek op maat en voor de uitvoering van uw tegelwerken. De markt evolueert zeer snel en daarom scholen we jaarlijks onze kennis bij.

img

Ondersteuning

Waar kan men de dag van vandaag nog een firma vinden die zijn diensten en kennis aanbied aan collega tuinaanleggers? Voor sommige werken die je niet alleen kan doen, biedt GreenSprint graag bijstand. Wij bieden tevens hulp in onderaanneming bij ziekte of ongeval van personeel. Heeft u te grote projecten? Dan is het altijd aangenaam dat u op ondersteuning kan rekenen van een professioneel bedrijf zoals GreenSprint.